U današnje vreme pojam “coach” možemo čuti svuda, ali se o njemu ipak malo zna.

Kako je život riznica mogućnosti za svakoga od nas, često dolazi do nepotpunih i netačnih tumačenja ove plemenite profesije, kao i određene zloupotrebe ovog termina. Coach nije čudotvorac, već osoba koja će za vas biti apsolutna podrška, fokusirajući se na sadašnji trenutak, planirajući sa vama budućnost i vaš lični i profesionalni razvoj u službi vašeg uspeha i ispunjenost.

Da bih vam pomogla da lako dođete do pravih informacija i da zaista upoznate šta coaching jeste, a šta nije, omogućila sam vam da potpuno besplatno u jednoj video lekciji iz našeg Coaching Starter programa dobijete sve odgovore i informacije u vezi sa ovom sve traženijom profesijom današnjice.

Sve što je potrebno jeste da u polju ispod ostavite svoju ispravnu mail adresu na koju ću vam poslati poseban link preko kojeg ćete moći da pristupite lekciji.

U ovoj lekciji koju sam spremila za vas saznaćete šta je zapravo coaching, kako funkcioniše, koja je uloga coacha u procesu coachinga i kako da kao klijent odaberete najboljeg coacha za sebe, onog koji je najbolji baš za vas. Takođe, predstaviću vam i nekoliko vrsta coachinga koji su danas poznati.

Evo šta ćete još naučiti kroz ovu lekciju:

  • Šta je ustvari coaching?
  • Koja je razlika između NLP-a i coaching-a?
  • Koje vrste coachinga postoje?
  • Kako coaching funkcioniše?
  • Koja je uloga coacha u procesu coachinga?
  • Kako izabrati pravog coacha za sebe?

Ako biste voleli da radite posao koji vas ispunjava, upravljate svojim vremenom kako vama odgovara i što je najvažnije, koristite svoja znanja i veštine da ispunjavate plemenitu misiju – budete oslonac drugima da ostvaruju svoje snove – saznajte zašto su drugi slični vama sve to i još mnogo više pronašli bašu profesiji coach-a.

Nemojte odlagati ovu priliku da se BESPLATNO upoznate sa coachingom i sebi možda kreirate priliku za profesiju ili stručnu podršku koja vam je neophodna na putu uspeha i ostvarenja vaših snova.

Prijavite se odmah. Ostavite u polju ispod svoju mail adresu, dajte sebi priliku da i vi napredujete brže i lakše.


.